Vervoersdiensten Taxi Service Eindhoven

Taxi Service Eindhoven biedt snelle, betrouwbare en comfortabele vervoersdiensten. Met speciale voertuigen en meertalige chauffeurs leveren wij spoedvervoer en privé- en groepsvervoer door heel Europa. Geniet van luxe auto’s, veiligheid en stressvrij reizen.
We begrijpen dat het tarief een belangrijke factor is bij het kiezen van een passende taxi service.
Onze prijzen zijn uiterst concurrerend en bieden een perfecte prijs-kwaliteitverhouding.

Het boeken van een taxi was nog nooit zo eenvoudig! Met slechts een paar klikken kunt u uw rit plannen op onze gebruiksvriendelijke website. Geen gedoe met bellen of wachten, maar direct een taxi reserveren op het tijdstip dat u het beste uitkomt. Of neem vandaag nog telefonisch contact met ons op voor uitstekende service.

  • Hotel vervoer
  • Woon / werk vervoer
  • Groepsvervoer
  • Luchthaven vervoer
  • School vervoer
  • Station vervoer
Taxiservice Eindhoven | Vervoersdiensten

Spoedvervoer

Taxiservice Eindhoven | Vervoersdiensten

In de huidige economie, waar snelheid steeds belangrijker wordt, vragen bepaalde situaties om spoed. Taxiservice Eindhoven kan als geen ander spoedvervoer aanbieden in dit soort gevallen, zowel voor pakketten als voor vervoer van personen bent u bij ons aan het juiste adres. Voor dit specifieke vervoer hebben wij speciale voertuigen van een zwaardere klasse in bezit, die daardoor heel snel op elke gewenste plek in Europa kunnen zijn.

Spoedvervoer vraagt ook om chauffeurs van hoge kwaliteit die zich buiten superieure rij-eigenschappen ook verstaanbaar kunnen maken in het buitenland. Deze meertalige chauffeurs zijn bij ons in dienst en zij staan voor perfecte dienstverlening.

Hotel & coöperaties

Een auto met chauffeur bij Taxiservice Eindhoven zorgt voor ontzorging, kwaliteit en veiligheid en combineert het nuttige met het aangename.
Wij beschikken over een groot aantal luxe auto’s die altijd voorzien zijn van onder andere airco, extra beenruimte, lederen bekleding en een flesje water. Hierdoor kunt u ook de tijd onderweg nuttig besteden, terwijl onze gediplomeerde chauffeur u naar de gewenste bestemming brengt.

Naast het huren van een auto met chauffeur is het ook mogelijk om enkel een betrouwbare en discrete prive chauffeur te huren bij Taxiservice Eindhoven die veilig met uw eigen voertuig rijdt.

Taxiservice Eindhoven | Vervoersdiensten

Taxi naar de luchthaven

Taxiservice Eindhoven | Vervoersdiensten

Om stress over te laat aankomen en files onderweg te voorkomen, schakelt u Taxiservice Eindhoven in. Wij rijden wekelijks naar verschillende luchthavens, waaronder Schiphol en Airport Eindhoven. Dit geldt zowel voor particulier, als zakelijk vervoer. Voor luchthavenvervoer en pilotenvervoer bent bij ons aan het juiste adres!

Bij ons komt het niet voor dat u uw taxi niet kunt vinden op Schiphol. Wij maken namelijk gebruik van het alom bekende en veel gebruikte Meeting Point op Schiphol. Het Meeting Point waar Taxiservice Eindhoven gebruik van maakt, is een grote opvallende blokkendoos voorzien van rode en witte vlakken. U kunt hier rustig plaatsnemen en wachten op uw taxichauffeur. In veel gevallen is de taxichauffeur eerder dan u aanwezig op het Meeting Point.
Bij ons geniet u van het gemak van het voordelig online boeken van een taxi, zonder in te leveren op kwaliteit en comfort.

Groepsvervoer

Met familie, vrienden of collega’s op pad? Het wordt pas een ontspannen uitje als niemand hoeft te rijden en ook geen ‘Bob’  hoeft te zijn op de terugweg. Groepsvervoer is dan een uitkomst. Taxiservice Eindhoven beschikt over diverse taxibussen die in te zetten zijn bij uw bedrijfsuitje, dagje uit met de familie of bezoek aan een attractiepark, concert of feest.

Onze taxibussen voor groepsvervoer zijn voorzien van het landelijke taxikeurmerk dat aantoont dat we aan alle eisen rondom veiligheidsaspecten, deskundigheid en betrouwbaarheid voldoen. Het TX-keurmerk is een landelijk erkend kwaliteitssysteem dat staat voor vakkundige chauffeurs en eerlijk en comfortabel taxivervoer.  U kunt het keurmerk herkennen aan de blauwe sticker op de voorruit van de taxibus.

Taxiservice Eindhoven | Vervoersdiensten
nl_NLDutch
whatsapp