Bij meer dan 8 personen graag contact opnemen

Taxiservice Eindhoven | Home_services-1

Werkgebied Taxi Service Eindhoven

Het werkgebied van Taxi Service Eindhoven concentreert zich rondom de stadsdelen van Eindhoven. Voor andere stadsgebieden kan wel een taxi besteld worden, maar de aanrijdtijden hiervoor zijn afhankelijk van de beschikbaarheden van de chauffeurs in de omgeving.
Vooraf reserveren biedt uitkomst.

Taxiservice Eindhoven | Homepricing_tse

Heldere tarieven voor uw taxidienst

Taxi Service Eindhoven hanteert één heldere tariefstructuur. De chauffeur rijdt altijd netjes op de meter*, zodat u kunt zien waar u aan toe bent. Hoe kort uw rit ook is: onze professionele taxichauffeur zal uw taxirit nooit weigeren.

*Wilt u een rit van te voren boeken dan kan er gereden worden op prijsafspraak.

Taxiservice Eindhoven | Hometse_cert

Gediplomeerde chauffeurs

Onze circa 50 taxichauffeurs zijn altijd veilig en gecertificeerd op de weg, voldoen aan onze strenge eisen en worden hier continu op gecontroleerd. De controles worden intern en extern uitgevoerd.
Zo kan Taxi Service Eindhoven zorgen voor de kwaliteit die u als passagier nodig heeft!

Taxi service Eindhoven

KIES VOOR ZEKERHEID ÉN VEILIGHEID

De zekerheid van een snelle, voordelige en veilige taxi-, chauffeurs- of vervoerservice

Zodra een bestelling bij ons binnenkomt via de website, het Taxi Service Eindhoven portaal of telefonisch via de centrale, koppelt ons geautomatiseerde ritbemiddelingssysteem deze razendsnel aan de dichtstbijzijnde beschikbare chauffeur. Die krijgt meteen een melding en kan daardoor in de meeste gevallen binnen vijf minuten bij u zijn en u op een prettige, persoonlijke en veilige wijze brengen naar uw bestemming.

Taxi in de avond

Onze

Taxi Tarieven

Zakelijk taxi vervoer

Standaard

Standaard personenwagen die u vervoert naar uw gewenste locatie. Hier kunnen dan ook maximaal 4 personen in (exclusief bestuurder).

€3,60 Instap tarief
€2,65 /km
€0,44 /min
€49,64 Wacht tarief per uur
Taxi bussen Eindhoven

Bus

Een ruimere wagen die u vervoert naar uw gewenste locatie. De bus bevat dan ook ruimte voor maximaal 8 personen (exclusief bestuurder)

€6,13 Instap tarief
€2,79 /km
€0,42 /min
€41,55 Wacht tarief per uur

Trots op onze partners

Onze partners zijn merendeels net zo betrokken met Eindhoven als onze Taxi Service. Samen bieden we service aan de inwoners en de bezoekers van Eindhoven. Of u nu goedkope taxidiensten voor ritten naar Eindhoven Airport, Eindhoven Centraal Station, Luchthaven Schiphol, interlokaal personenvervoer, schoolvervoer, groepsvervoer of een hotel wil boeken. Wij zijn er voor u!
Wij zijn trots op onze partners en bieden met hen speciale voordelen voor de Eindhovenaar, de toerist of bezoeker.

Onze

Vervoersdiensten

Taxi Service Eindhoven is 24 uur, 7 dagen per week op de weg. TSE is divers in zijn aanbod omtrent taxi vervoer. Daardoor kunnen wij ook vaste afspraken maken of flexibel personen vervoeren.

  • NLuchthaven vervoer
  • NSchool vervoer
  • NStation vervoer
  • NHotel vervoer
  • NWoon / werk vervoer
Taxiservice Eindhoven | HomeEventementen Taxi
nl_NLDutch
whatsapp