OVER

TAXI SERVICE EINDHOVEN

Taxi Service Eindhoven, is uw vervoerspartner op maat. Onze taxicentrale is 24/7 bereikbaar voor ritten van en naar de luchthaven, spoedvervoer, schoolvervoer, groepsvervoer, speciaal vervoer en meer. Reist u zakelijk of particulier, ons professioneel team staat voor u klaar! 
U kunt erop rekenen comfortabel en stipt op tijd vervoerd te worden in onze luxe taxi’s. Onze ruime en goed onderhouden taxi’s zijn uitgerust met moderne voorzieningen om uw reis zo aangenaam mogelijk te maken. Geniet van airconditioning, comfortabele zitplaatsen en voldoende bagageruimte, zodat u ontspannen kunt reizen. Onze gecertificeerde taxichauffeurs hebben lokale expertise en zijn meertalig.

Bovendien zijn onze prijzen zijn betaalbaar en hebben wij ruim 15 jaar ervaring in vervoersdiensten in Eindhoven en omgeving.

  • Hotel vervoer
  • Woon / werk vervoer
  • Groepsvervoer
  • Luchthaven vervoer
  • School vervoer
  • Station vervoer

Wat zeggen de statistieken over onze vervoersdiensten?

Nummers zeggen meer dan woorden

Kennis van locaties in Eindhoven

100%

Comfort

100%

Klant teveredenheid

100%

Marktaandeel Eindhoven

60%

%

Partner

Trots op onze partners

Onze partners zijn voor het merendeel net zo betrokken met Eindhoven als onze Taxi Service. Gezamenlijk bieden we diensten aan de inwoners en de bezoekers van Eindhoven. Of u nu voordelige taxidiensten voor ritten van en naar Eindhoven Airport, Eindhoven Centraal Station, Luchthaven Schiphol, interlokaal personenvervoer of een hotel wil boeken. Wij zijn er voor u!
Wij zijn trots op onze partners en bieden met hen speciale voordelen voor de Eindhovenaar en de toerist of bezoeker.

Onze

Taxichauffeurs

Taxi Service Eindhoven bestaat uit een team van meer dan 50 gecertificeerde taxichauffeurs, die zorgvuldig zijn geselecteerd en regelmatig worden gecontroleerd. We werken ook samen met diverse taxi-bedrijven die zich bij onze centrale hebben aangesloten. Met uitgebreide lokale kennis van Eindhoven en een klantgerichte benadering zorgen onze chauffeurs voor een veilige en betrouwbare reiservaring. Bij Taxiservice Eindhoven kunt u rekenen op discretie, topkwaliteit en een persoonlijke benadering.

nl_NLDutch
whatsapp